El passat dia 9-06-2018, com cada any per aquestes dates, es va celebrar el torneig solidari del Ebre Escola Esportiva, un any més gracies a totes le persones que ens van ajudar.

El torneig va tenir lloc al estadi Municipal Joan Otero de tortosa i ens van acompanyar equips tant reconeguts com el Lleida esportiu, Penyiscola, Castello , Gandesa i d’altres de les rodalies, tots junts per la solidaritat, que es uns dels valors que portem a terme a la nostra escola.

Aquest any els beneficis van anar a parar a la fundacio ¨AFANOC¨, una entitat destinada  als xiquets amb cancer, la cual cada dia per desgracia en son mes, per als que no la conegueu, aquesta fundació us expliquem la seva trajectoria.

AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

Va néixer el 1987 amb l’objectiu de facilitar l’estada dels nens diagnosticats de càncer i les seves famílies. En els seus més de 30 anys d’existència ha desenvolupat la seva tasca en hospitals de Barcelona, Tarragona i Lleida, i el 2016 la Generalitat de Catalunya va reconèixer la seva tasca concedint-li la Creu de Sant Jordi.

Des de 2001 celebra la campanya de sensibilització Afanoc, posa’t la gorra, que el 9 de juny va arribar a Tortosa, i vam poder comprar la gorra afanoc.

Què és Posa’t la gorra d’AFANOC?

Durant més de tres lustres, la campanya Posa’t la gorra d’AFANOC s’ha convertit en un símbol de la lluita contra el càncer infantil que ens ajuda a enviar un missatge molt clar: la gorra ens fa a tots iguals. A més, et recorda que aquests nens i nenes són nens i nenes com qualsevol altre.

Són joves amb els mateixos somnis, inquietuds, ganes de gaudir, de jugar i aprendre que la resta de nens i nenes de la seva edat, amb l’única diferència que pateixen una malaltia com el càncer que els roba part del temps.

Aquest any, es el primer que l’Ebre Escola a col.laborat amb aquesta entitat i com no, hem intentat que la nostra ciutat col.laborés amb aquesta finalitat, i ho hem aconseguit

Posa’t la gorra Tortosa amb l’Ebre Escola.

Per primera vegada, la campanya solidària Posa’t la gorra d’AFANOC es va celebrar a Tortosa. El dissabte 9 de juny, la jornada va començar a la Plaça Barcelona a partir
de les 11 del matí. Allà mateix es va poder comprar la gorra d’AFANOC, dissenyada per Desigual.

Fidel a l’estil de Desigual, la gorra acolorida amb un toc alegre i juvenil. El seu preu era de 7€, e incloia els tiquets per al vermut d’aquesta campanya solidària.

A partir de les 12 va comença la caminada solidària, que ens va portar des de la Plaça Barcelona fins a l’Estadi Municipal Josep Otero de Tortosa, on durant tot el dia es va disputar el V Torneig de Futbol Ebre Escola Esportiva “Junts per la solidaritat”, un torneig a benefici d’AFANOC.

Paral·lelament al torneig, que es celebra amb la col·laboració del club Ebre Escola Esportiva, Posa’t la Gorra va comptar amb la col·laboració del DJ Kinox, que ens va animar el vermut solidari que va començar sobre les 13:30, després de la lectura del manifest d’AFANOC.

V Torneig de Futbol Junts per la Solidaritat.

Al final del torneig es va portar a terme l’entrega de premis per als equips guanyadors i vam tenir una petita actuació del nostre amic, cantant compositor Joan Rovira, que ens va acompanyar en aquest dia tant important per tots nosaltres, desde L’Ebre Escola Esportiva volem tornar qa donar gràcies a totes les persones que heu fet possible aquest acte.

Comparteix-ho!