Un any més l’Ebrescola volia donar suport a “AFANOC” una entitat dedicada al desenvolupament dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.
Durant tot el dia es celebrarà un torneig de futbol amb Alevins.

L’Ebre Escola Esportiva i L’Atletisme Terres de l’Ebre s’impliquen per una bona causa solidària, anomenada “Implica’t amb els nens amb càncer”, i que consisteix en una caminada/cursa que se celebrarà el dissabte 8 de juny.

El recorregut començarà a la plaça Barcelona per a finalitzar a l’Estadi Municipal. Els participants a la caminada ho faran a les 12 hores i a les 12.30 els de la cursa. A continuació, a les 13 hores hi haurà un vermut solidari amb l’actuació del cantant i escriptor de cançons Cesk Freixas, nascut a Sant Pere de Riudebitlles i resident a Sant Carles de la Ràpita. Durant tot el dia a l’Estadi Municipal Josep Otero es disputarà el torneig solidari de futbol. S’hi pot col·laborar amb la compra de gorres, gymbags i tiquets del vermut solidari el mateix dia i també el divendres dia 7 a la pista d’atletisme de 18.30 h a 19.30 h.

Des de l’Ebrescola volem donar ajut a aquesta entitat i com no, recaptant tot el que puguem per aquesta bona causa. També donar gràcies a tots els col·laboradors que ens han ajudat, mil gràcies a tot-hom

ESTEM AMB VOSALTRES

Comparteix-ho!