Com cada any, l’Ebre Escola Esportiva ha estat present a la Festa del Renaixement de Tortosa participant de manera activa en ella mateixa.

Hem tornat a instal·lar la nostra taverna “Els Peregrins” a la plaça Sant Jaume del barri de Remolins de la nostra ciutat, on any rera any, acaba sent un punt de trobada de tota la gent que te una vinculació durant la temporada amb la nostra escola.

Algune imatges de grups que ens acompanyen any darrera any i que sempre seran benvinguts a casa nostra.

Ara bé, aquest 2018 hem ampliat la nostra oferta amb el muntatge d’una altra taverna situada a la pista de Remolins, que tot i ser el primer cop que s’instal·lava, ha tingut una gran acceptació, fet que demostra que l’Ebre Escola Esportiva ja és part important de la Festa del Renaixement de Tortosa.

És per aquest motiu que volem donar les gràcies a totes les persones que han vingut a passar una estona amb nosaltres a qualsevol de les dues tavernes, perquè amb el seu ajut fan possible tota la tasca anual de l’Escola. De la mateixa manera volem destacar i ficar en valor tota aquella gent que ha estat col·laborant de manera altruista per a fer possible que les dues tavernes hagin funcionat, ja que sense elles no seria possible tirar endavant aquest projecte.

 

Comparteix-ho!