Terres de l’Ebre, febrer de 2016.

Des de la Junta directiva de l’EEE volem donar-vos les GRÀCIES a tots els que, el passat diumenge, dia 31-01-2016, heu participat en la presentació de la nostra Entitat: jugadors, tècnics, autoritats, pares i familiars, amics, espònsors, etc..

Pensem que en una assistència de prop de 210 jugadors, que representa quasi un 90 % del total de l’EEE, aquesta presentació ha estat un GRAN ÈXIT i això no hagués estat possible sense la vostra col·laboració.

ENS SENTIM MOLT ORGULLOSOS de representar una Entitat com aquesta que aposta per donar la millor resposta a les necessitats dels nostres jugadors, pel treball seriós, per l’educació integral dels xiquets i xiquetes, nois i noies, en valors com la disciplina, la solidaritat, la integració, la igualtat de les persones, el treball en grup, inculcant -a través del futbol- que l’individuo, la persona, ha d’estar al servei dels altres, del bé comú, etc.

El futbol ha de ser un instrument més que ens ha d’ajudar a tots els pares i familiars ha aconseguir la difícil tasca de formar i educar els nostres fills.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM !!!

La Junta Directiva

Comparteix-ho!