Política de privacitat

Qui som

Et dono la benvinguda a aquesta web i et recomano que llegeixis la meva política de privadesa. Aquesta descriu la manera en què ebrescola.com recull i utilitza l’informació sobre els usuaris d’aquesta web.

En aquesta web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d’exigències legislatives o d’autoregulació, per la qual cosa s’aconsella als usuaris que la visitin periòdicament És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de contacte o enviar algún comentari on es demanin dades de caràcter personal.

Regulacions legals que compleix aquesta política de privacitat

Ebre Escola Esportiva ha adequat aquesta web a les exigències de:

Enviament i registre de dades de caràcter personal

Als efectes del que preveu la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, EBRE ESCOLA ESPORTIVA, amb  CIF: G43509348, informa a l’Usuari que és titular d’un fitxer de dades de caràcter personal inscrit davant el RGPD (Registre General de Protecció de Dades), en els quals les seves dades queden incorporades i són tractats amb la finalitat de prestar-te els serveis sol·licitats i enviar-te la informació sobre serveis i productes que puguin ser del teu interès.

L’enviament de dades de caràcter personal és obligatori per contactar i realitzar inscripcions amb EBRE ESCOLA ESPORTIVA.

Així mateix, el no facilitar les dades personals sol·licitades o el no acceptar la present política de protecció de dades suposa la impossibilitat de processar les sol·licituds realitzades en aquesta web.

Quines dades personals recollim i per què les recollim

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recopilem les dades que es mostren en el formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agents d’usuari del navegador per ajudar a la detecció d’espam.

Una cadena anònima creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (també anomenada hash) pot ser proporcionada al servei de Gravatar per veure si l’estàs fent servir. La política de privacitat del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la imatge del teu perfil és visible per al públic en el context del seu comentari.

Formulari de contacte i d’inscripció

Quan un usuari es connecta amb aquesta web per enviar un correu al titular o inscriure’s al club està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable EBRE ESCOLA ESPORTIVA.

Aquesta informació pot incloure la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, informació de pagament i altra informació demogràfica. En facilitar aquesta informació, l’usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada, i emmagatzemats per EBRE ESCOLA ESPORTIVA, només com es descriu en la present Política de Privacitat.

Cookies

Si deixes un comentari al nostre web pots triar guardar el teu nom i adreça de correu electrònic a les cookies. Això és per a la teva comoditat, perquè no hagis de tornar a omplir les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes cookies tindran una durada d’un any.

Si tens un compte i et connectes a aquest lloc, instal·larem una cookie temporal per determinar si el teu navegador accepta cookies. Aquesta cookie no conté dades personals i s’elimina en tancar el navegador.

Quan inicies sessió, també instal·larem més cookies per guardar la teva informació d’inici de sessió i les teves opcions de visualització de pantalla. Les cookies d’inici de sessió duren dos dies, i les cookies d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones “Recordar-me”, el teu inici de sessió perdurarà durant dues setmanes. Si surts del teu compte, les cookies d’inici de sessió s’eliminaran.

Si edites o publiques un article es guardarà una cookie addicional al teu navegador. Aquesta cookie no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que acabes d’editar. Caduca després d’1 dia.

Amb qui compartim les teves dades

  • Hosting: 1&1, empresa que em proporciona protocols SSL perquè les teves dades romanguin fora de perill dels hackers o d’una altra persona que intenti robar aquesta informació. Consulta aquí la seva política de privacitat.
  • Plataforma web: WordPress.org, la política de privacitat pots consultar aquí.
  • Google Analytics.

En compliment de la normativa vigent sobre protecció de dades de caràcter personal, al realitzar algun comentari en qualsevol de les seves pàgines i / o entrades, l’usuari consent:

  1. El tractament de les seves dades personals en l’entorn de wordpress d’acord a les seves polítiques de privacitat.
  2. L’accés de EBRE ESCOLA ESPORTIVA a les dades que, d’acord amb la infraestructura de wordpress, necessiti l’usuari aportar per realitzar i / o rebre comentaris en el mateix.

D’acord amb el que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, les dades personals que l’usuari enviï a través d’aquesta web seran incorporades a un Fitxer de USUARIS DE LA WEB titularitat de EBRE ESCOLA ESPORTIVA i amb domicili a l’Avda. de l’Estadi, s/n, 43500 Tortosa, Tarragona. Aquests fitxers tenen implementades totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes al Reial Decret 1720/2007, de desenvolupament de la LOPD.

EBRE ESCOLA ESPORTIVA no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l’usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals per organitzar formacions o realitzar serveis, en aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Quins drets tens sobre les teves dades

Els drets dels Usuaris són els següents:

  • Dret a preguntar quines dades personals emmagatzemem sobre l’Usuari en qualsevol moment.
  • Dret a demanar-nos que actualitzem o corregim de forma gratuïta dades incorrectes o desfasats que emmagatzemem sobre l’Usuari.
  • Dret a donar-se de baixa de qualsevol comunicació de màrqueting que puguem enviar-li a l’Usuari.

L’usuari podrà dirigir les seves comunicacions i exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició a través de correu postal a l’Avda. de l’Estadi, s/n, 43500 Tortosa, Tarragona, o al correu electrònic: info@ebrescola.com juntament amb prova vàlida en dret, com fotocòpia del DNI o equivalent, indicant en l’assumpte “PROTECCIÓ DE DADES”.