Aquest passat 10 de novembre, l’Ebre Escola Esportiva va realitzar la seva habitual presentació de tots els equips per a la temporada 2018-2019. Aquest any es va celebrar previ al partit de l’equip amateur, oferint diversos sortejos als assistents i una xocolatada popular per a tots els xiquets i xiquetes de l’Escola.

Aquest any són més de 250 xiquets i xiquetes els que formen el total dels 16 equips, repartits des de patufets fins a l’equip amateur.
Com a novetat d’aquest any, l’Ebre Escola Esportiva, amb la col·laboració de l’ajuntament de Paüls, ha iniciat una “escoleta” per a tots els xiquets i xiquetes del poble que volen iniciar-se amb la pràctica del futbol.

De la mateixa manera, es fica en marxa l’àrea biològica que fomenta la millora en aspectes concrets de l’entrenament i ajuda a prevenir lesions musculars.
Finalment, també s’engegarà al desembre “el 5é temps”, on un cop finalitzat el partit, tots dos equips i l’àrbitre, esmorzaran macedònia de fruites i comentaran aspectes del partit, intentant així, fomentar valors més enllà de la sana competició.

Comparteix-ho!