Logo EEE
Terres de l’Ebre, febrer de 2013.

Benvolguts pares, mares i jugadors,

Com tots els anys per aquestes dates, la Junta de la nostra Entitat està començant la recerca de la xiqueta i noia que, com a pubilleta i pubilla, ens ha de representar durant els actes de les festes de la Cinta de Tortosa d’aquest any.

La normativa municipal diu que la pubilleta ha d’haver nascut entre el 01-01-2003 i el 31-12-2005, mentre que la pubilla ha d’haver nascut entre el 01-01-1994 i el 31-12-1996

Pel que fa a la nostra Entitat, aquesta Junta sempre ha preferit que tant la pubilleta com la pubilla sigui gent de casa nostra i, només en cas de no tenir-ne, buscar-ne de fora.

Així doncs, amb l’ànim de donar total transparència al procés i igualtat d’oportunitats a tothom, per la present us comuniquem que, fins al 07 de març de 2013, restarà obert el procediment per al nomenament de la pubilleta i pubilla 2013, informant-vos que, en el supòsit de tenir varies candidates, l’ordre excloent de preferència en la elecció serà:

  • En primer lloc quedarà escollida la xiqueta i/o noia que sigui jugadora de la nostra Entitat.
  • En segon lloc i a manca d’aquestes,  s’escollirà la xiqueta i/o noia que tingui els llaços familiars més directes en algun dels pares que tinguin fills jugant a l’Ebre Escola Esportiva.
  • Finalment, la xiqueta i/o noia per fer de pubilleta i/o pubilla podrà ser una persona sense vinculació directa amb la nostra Entitat.

Finalment, hem de comunicar-vos que, en cas d’haver diferents candidates amb el mateix dret preferencial abans explicitat, serà nomenada la que en primer terme hagi comunicat la seva voluntat de ser la nostra pubilleta i/o pubilla.

Tots els interessats en participar en aquest procés ho haureu de comunicar al nostre Secretari Tècnic, Josep Baucells, al telèfon 667.93.62.07.

Rebeu una cordial salutació.

LA JUNTA DIRECTIVA DE L’EEE

Comparteix-ho!