Missatge del president

Octubre 2019

Per donar la benvinguda a aquesta nova temporada 2019-20 (la nostra 24ena temporada), us vull enumerar totes les novetats que us tenim preparades i que com sempre engeguem amb moltíssima il·lusió.

Aquest any, per primera vegada, comptem amb més de 290 jugadors d’edats compreses entre els 4 anys i fins els 40. Un total de 17 equips de futbol base, entre els quals tenim que destacar l’Aleví Femení, un equip íntegrament format per xiquetes i que competeix a una lliga de xiquets, això si, a les TE.

A part dels equips de futbol base, enguany tenim 2 equips amateurs. El nostre 1er Equip al qual tenim de felicitat ja que va assolir l’ascens a la 3à Catalana i a causa d’això, ens va dur a l’idea de crear un equip Filial a la 4a catalana per així donar sortida a tots els nostres jugadors que acaben la seva etapa al base i que encara no estan del tot preparats per a jugar a altres categories superiors.

També destacar que a part del base i els amateurs, un altra punt que ens omple de satisfacció i que ja vam arrencar l’any passat a Paüls, es el que anomenem “l’Escoleta”. Aquest any juntament amb el suport de l’Ajuntament de Xerta i l’Ampa, fem una activitat extra escolar al poble, amb tots els xiquets i xiquetes en edat de primària, per a que es puguin iniciar en el món del futbol, amb entrenadors titulats i seguint la mateixa filosofia que utilitza l’Ebre Escola.

Un altre punt que voldria destacar es que continuem augmentant la nostra presència visible i social amb la ciutat de Tortosa (col·laborem presencialment amb el Banc d’aliments, la diada de l’esport escolar, el dia del xiquet i sobretot col·laborem amb AFANOC amb el nostre Torneig Solidari, el qual aquest any passat vam poder recaptar un total de 4.738€ amb la venda de gorres i la resta d’activitats. -Enguany volem continuar amb el 5è Temps en alguns partits de F7. Una iniciativa que ja vam encetar la temporada passada i que va tindre molt bona acollida.

Aquest any potenciarem l’ús del Vídeo i de la revisió d’aquest amb els partits i alguns entrenaments a tots els equips de futbol base. -Aquest any, tenim nova metodologia innovadora i personalitzada per a cada equip de l’Ebre Escola. Sobre aquesta durant el mes de Novembre es farà una presentació al Centre Cívic, on el nostre nucli esportiu amb els coordinadors al capdavant, us faran un exposició detallada de com és i com l’aplicarem.

També m’agradaria destacar que aquesta temporada continuem un any més mantenint els preus de les quotes de futbol base, inclús diria que l’hem reduït sensiblement i hem aconseguit que la forma de pagament estàndard de l’escola, sigui per còmodes quotes domiciliades mensualment pel banc. Tenim llesta una Tecnificació personalitzada i que serà íntegrament amb Anglès. La realitzarem al camp de Bitem i on els xiquets i xiquetes de l’Ebre tindran un preu especial.

I per últim també us vull informar que estem preparant un Campus especialitzat per aquests Nadals i que segurament també el faríem amb Anglès, us anirem informant un cop ho tinguem tot tancat.

Per suposat, tot això no seria possible sense la col·laboració econòmica dels nostres patrocinadors a qui aprofito per a donar les gràcies en nom de tota l’Escola. Tots ells, fan possible aquest projecte i demostren la seva implicació en el territori i en el creixement social i esportiu de Tortosa i les Terres de l’Ebre.

Gràcies a tots per confiar en nosaltres!
Junts, segur que aconseguirem grans coses!!
Visca l’Ebre Escola Esportiva