Missatge del president

Setembre 2017

Benvolgudes famílies,
Primer de tot hem voldria presentar. Hem dic Jordi Garcia i des de aquesta temporada sóc el nou president d’aquesta meravellosa escola de futbol que tots sentim i estimem tant, anomenada Ebre Escola Esportiva.
Aquest any comencem una nova etapa que juntament amb un nodrit grup de persones que m’acompanya farem tot allò que sigui possible i més per aquesta casa. Molts membres provenen de l’anterior junta, d’altres son nous, però del que estic segur, es que tots estem aquí amb la voluntat de mantenir i millorar el que puguem tot allò que sigui relacionat amb l’esport favorit dels nostres fills/es.
Per donar la benvinguda a aquesta nova imatge web, voldria fer un petit repàs de les novetats que tenim aquesta nova temporada que de ben segur serà plena de satisfaccions, ja que d’entrada tenim un increment d’equips i això sempre és una bona noticia.

A part del nostre primer equip, enguany passarem de 13 equips de futbol base a 15. També cal destacar que enguany tenim dos coordinadors (Julià Roselló per a Futbol 7 i Pepe Balart per a Futbol 11) que de ben segur ens ajudaran a tots (pares, xiquets i junta) a que aquest projecte tiri endavant.

D’altra part comentar-vos que enguany estrenarem (en breu) noves samarretes de joc amb un nou disseny (tant primera com segona equipació) per a tots els equips des de Patufets fins 1er Equip i incloent als porters. Per suposat, tot això no seria possible sense la col·laboració econòmica dels nostres patrocinadors a qui voldria des de aquí donar les Gràcies!

M’agradaria destacar que hem reforçat la nostra aposta per la metologia SMARTFOOTBALL que per a qui encara no ho conegui es una metodologia contrastada que basa el seu principi en potenciar la part cognitiva del nostre cos, es a dir, estimular el treball i agilitat mental per a prendre decisions de la forma més ràpida i eficient, fent més visible “el logo” d’aquesta en totes les nostres samarretes i els nostres documents. Com ja sabeu som l’únic club de les Terres de l’Ebre que tenim llicència per utilitzar aquesta metologia (implementada exitosament en molts equips com el Reial Madrid, RCD Espanyol i Dinamo Moscú).

També cal remarcar que amb la intenció de donar un millor servei i molta més disponibilitat horària a les famílies, hem traslladat la venda de roba a la botiga de FEVI ubicada a la plaça de l’estadi.

I per últim però no menys important també comentar que al igual que estrenem aquesta nova web on esperem poder oferir-vos molta més informació a tots vosaltres, ens hem obert a les noves xarxes socials Twitter i Instagram que al igual que Facebook (ja existent des de fa uns anys) de ben segur ens ajudarà a tenir més contacte i compartir més imatges amb vosaltres.

Gràcies a tots per confiar en nosaltres! Junts, segur que aconseguirem grans coses.

Jordi Garcia
President Ebre Escola Esportiva