L’Ebre Escola Esportiva ha participat, com fa cada any, al Torneig Internacional Marenostrum organitzat a Salou i amb la participació de més de 250 equips d’arreu del Món.

Positiva participació al Marenostrumcup al Complex Esportiu de Futbol a Salou

En concret, l’Ebre Escola Esportiva, ha aportat equips a les categories de prebenjamí, benjamí, aleví i cadet, a més, de la participació dels portes de diferents categories a la coneguda “Batalla de porters” que es celebra l’últim dia del torneig.
Més enllà dels resultats, que han estat molt bons, l’Ebre Escola Esportiva valora molt positivament el comportament de tots els seus jugadors, així com dels seus entrenadors presents al torneig, fet que evidencia el treball constant per potenciar els valors i l’educació, sense estar renyit amb la competitivitat d’un torneig.
Aprofitem aquest moment per a fer públic el nostre orgull de poder ser representats per uns jugadors i cos tècnic com aquests, que dia a dia, fan més gran el nom de
l’entitat Ebre Escola Esportiva.
De la mateixa manera, volem ficar en valor el fet que significa per als nostres jugadors passar 4 dies lluny de la vida quotidiana, aprenent a conviure amb els seus companys i coneixent d’altres experiències de clubs similars al nostre.
Finalment, volem agrair i felicitar a l’organització del Torneig Marenostrum pel tracte rebut, per fer-ho tot tan fàcil i per fer-nos gaudir d’uns dies esportius i familiars.

Qué es el Marenostrum Cup

El Mare Nostrum Cup es un torneig de futbol internacional de tres dies que es celebra a la Costa Daurada, ​​en un meravellós centre esportiu i turístic amb 8 camps de futbol de gespa natural i sintètica, ubicat en un Resort envoltat de zones verdes i prop del mar.

El torneig Mare Nostrum reuneix jugadors joves en un entorn únic per desenvolupar les seves habilitats tècniques de futbol.

Comparteix-ho!