Terres de l’Ebre, octubre de 2012.

Benvolguts pares, mares i jugadors,

Ens apropem a les festes nadalenques i, com cada any, la Junta ha decidit comprar Loteria de Nadal (el núm. 44941) i procedir a la seva posterior venda per obtenir uns recursos econòmics que ens han d’ajudar a tirar endavant en el compliment dels objectius que tenim fixats.

Aquest any hem acordat que la venda d’aquesta Loteria es porti a terme per totes les famílies que conformem l’Ebre Escola Esportiva. Amb aquesta finalitat, hem fet talonaris de 10 participacions de 3 € cadascuna (en total, 30 €) que repartirem a partir del proper dia 18-10-2012 a través del Delegat del vostre equip, a qui, en aquell moment, haureu d’abonar-li els 30 € (no s’acceptaran devolucions).

Pensem que d’aquesta manera tots col·laborem amb la nostra Entitat que, en definitiva, no deixa de ser una forma de beneficiar i potenciar el desenvolupament dels nostres fills i filles. D’altra banda, considerem que, si ho desitgeu, no us serà gens difícil vendre 10 butlletes de loteria entre els vostres amics, coneguts i familiars.

Rebeu una cordial salutació,

 

LA JUNTA DIRECTIVA

Comparteix-ho!