Logo EEE
Terres de l’Ebre, Maig de 2014.

Benvolguts pares i mares,

Com ja deveu saber, la nostra Entitat –concretament a través dels jugadors cadets- participa en un Projecte anomenat “JOVES SOLIDARIS” de la Fundació Futbol Club Barcelona amb altres 39 centres participants d’arreu de Catalunya. Aquest és un programa que pretén mostrar als adolescents la importància de l’esforç i del treball en equip, convidant-los a ser els impulsors i executors d’un projecte social i compta amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, la Federació Catalana de Futbol i la Fundació Pere Tarrés. Ens sentim ben ORGULLOSOS de ser l’únic club de futbol de les Terres de l’Ebre que ha estat escollit per participar en el projecte.

El projecte escollit pels nostres cadets ha estat “JUGUEM JUNTS PER LA SOLIDARITAT” i consisteix, bàsicament, en recollir el màxim de material esportiu per donar-lo posteriorment a entitats que es dediquen a la gent més necessitada. Aquest any, els nois han escollit com a beneficiaris a CÀRITAS, CREU ROJA i als SERVEIS SOCIALS DE L’AJUNTAMENT DE TORTOSA.

La posada en marxa d’aquest projecte solidari ha fet que la Junta Directiva decidís instaurar no sols per aquest any si no amb vocació de permanència, un torneig de futbol aleví al que hem donat el nom de “I TORNEIG SOLIDARI E.E.E.”.

El Torneig Solidari tindrà lloc el proper dia 24-05-2014 a les instal·lacions esportives municipals de Tortosa, on hi participaran equips de primer nivell com ara F.C. Barça, U.E. Lleida, U.E. Bordeta, Santes Creus, Torredembarra, La Salle de Reus, Cambrils, etc.

Durant tot el dia tindrem instal·lats al mateix estadi municipal els punts de recollida del material esportiu, i des d’aquí volem fer una crida a tots aquells de vosaltres, familiars i coneguts que vulgueu participar en aquest acte solidari aportant el vostre granet de sorra a fer un món millor. Podeu portar tot tipus de material esportiu (nou o de segona mà en bon estat).

Tampoc no volem deixar passar la oportunitat per donar gràcies als Organitzadors del Projecte, als joves i tècnics que hi han dedicat temps i esforç, als patrocinadors i col·laboradors desinteressats, i a tots vosaltres la vostra participació activa en el Projecte i Torneig.

ESPEREM LA VOSTRA COL·LABORACIÓ !!!

NO HI FALTEU !!!

 La Junta Directiva EEE

Comparteix-ho!