L’Ebre Escola Esportiva participa en la campanya Joc Net a la Grada dirigida a pares i mares i públic de futbol base.

Aquest mes de febrer es va possar en marxa la campanya “Joc Net a la Grada”, una iniciativa de l’Ajuntament de Tortosa a través de l’Edifici Jove Lo Carrilet i l’Oficina Jove del Baix Ebre amb la finalitat de prevenir la violència a les grades durant els partits de futbol base.
Durant unes setmanes, L’Ebre Escola Esportiva, coincidint amb els partits dels nostres equips participants a la competició del Consell Esportiu, es lliuraran uns díptics amb recomanacions per gaudir del futbol amb els esportistes més joves.

La Junta Directiva de l’EEE volem mostrar la nostra satisfacció per la posada en marxa d’aquesta campanya, pel treball conjunt amb d’altres institucions, i d’altres entitats esportives de la ciutat.

El decàleg que es repartirà durant la campanya resumeix les regles que els futbolistes volen transmetre als seus pares i mares per a tots els partits: No em cridis en públic; no cridis a l’entrenador; no menyspreïs a l’àrbitre; no perdis la calma; riu i diverteix-te veient-me jugar; no em donis lliçons després del partit; no t’oblidis que només és un joc; pensa que sempre ho faré el millor que pugui; i amb el teu suport seré feliç

Comparteix-ho!