Dijous 26 d’abril es va celebrar l’entrega dels II Premis Solidaris de la Fundació Privada Catalana de Fubol al Museu d’Art Contemporani de Barcelona. Va ser un acte ple d’il.lusió i emoció.

L’Ebre Escola Esportiva premiada amb el “Premi Solidari Foment dels Valors

L’Ebre Escola Esportiva ha estat l’única entitat esportiva de les terres de l’Ebre premiada en aquesta 2ª edició dels premis solidaris Fundació Catalana de Futbol.

Aquest ha sigut un premi molt merescut a una entitat que fomenta per damunt de tot els valors i l’esportivitat en tots els seus equips de futbol base i en tots els seus jugadors.

Enguany s’organitzen els II Premis Solidaris de la Fundació Privada Catalana de Futbol. Aquests premis tenen l’objectiu de reconèixer aquelles iniciatives i activitats que fomentin la solidaritat, els valors i l’ètica esportiva més enllà del terreny de joc.

L’Ebre Escola Esportiva nominada al “Premi Solidari Foment dels Valors

L’Ebre Escola Esportiva ha estat nominada per part del Jurat per a optar al Premi Solidari en la categoria de Foment dels Valors dins de la jornada dels II Premis Solidaris Fundació FCF que el proper dia 26 d’abril es celebrarà a l’Auditori Meier del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MAGBA).

Aquest fet s’ha produït després que l’Ebre Escola Esportiva presentés al concurs el seu projecte de Torneig Solidari que aquest any arriba a la seva cinquena edició.

Aquest any, el Torneig Solidari Ebre Escola Esportiva, dedica tots els recursos i esforços a l’entitat AFANOC & LA CASA DELS XUKLIS, fet que genera il·lusió i respecte al mateix temps, com ens deia el seu president, Jordi Garcia:

“il·lusió perquè com a escola esportiva els xiquets i xiquetes són el nostre eix central participant de l’evolució d’aquests a la vida adulta, i respecte perquè la finalitat d’AFANOC és mereix tot l’esforç per assolir una molt bona espenta a tota la tasca que realitzen dia a dia”

Jordi Garcia

La realització d’aquest és la culminació de la temporada, que en paraules del seu president fa evident

“Per al nostre club és un dia molt especial ja que culmina un dels esdeveniments més importants dins de la gestió anual de l’entitat. Nosaltres, com a gestors d’una entitat social i esportiva de més de 20 anys de història, des del primer dia pretenem ajudar en la formació integral dels xiquets i xiquetes que formen part de la nostra escola de futbol, i el desenvolupament de la disciplina, la solidaritat, la integració, el respecte i la igualtat entre persones són pilars fonamentals del nostre dia a dia”

Jordi Garcia

Aquest any, més concretament el 9 de juny, es celebra el cinquè, fet que demostra la consolidació del torneig, però que amb l’afany de superar-se cada any, aquest es vol portar més enllà de la competició esportiva, organitzant una caminada popular, actuacions musicals i diverses activitats que ajudin a aconseguir la máxima participació de tots els tortosins i tortosines així com de la resta d’ebrencs i ebrenques.

Comparteix-ho!