FILIAL

Un dels trets diferencials del nostre club és que és una escola i, com a tal, vol oferir als jugadors que ho desitgin poder realitzar la pràctica del futbol. És per això, que després de l’ascens de categoria de l’any anterior, s’ha cregut necessari no perdre la filosofia per la qual fa uns anys es va decidir crear un equip amateur que és donar sortida a aquells jugadors que acaben l’etapa del futbol base.

Aquest equip es un enllaç entre el Primer equip i el Juvenil que permet que jugadors que encara estan a categories de futbol base, agafin experiència en una categoria molt física com és la Quarta Catalana. A més, permet suavitzar la sortida de les categories inferiors, fent una prèvia adaptació en l’equip per després debutar amb el Primer Equip. Per tant, hi ha un flux de jugadors que s’adapta a les necessitats competitives de cadascú sense deixar de banda ni excloure a ningú de la pràctica del futbol.

L’objectiu principal no es un altre que deixar que els jugadors puguin seguir gaudint del futbol a la que ha estat durant molts anys casa seva i amb els seus companys amb qui ha compartit tantes experiències en les categories formatives. Sense cap tipus de pressió, els homes de Xavi Vaquer, surten al camp a passar-s’ho bé i a competir cada partit que se’ls hi presenta al davant.

”ESTEM AMB VOSALTRES”

Amb el patrocini de