Logo EEE
Terres de l’Ebre, 20 de Maig de 2013.

Benvolguts pares i mares,

Com tots els anys, en aquestes dates ja estem preparant la FESTA DE FINAL DE TEMPORADA que tindrà lloc el proper diumenge dia 16-06-13. Volem celebrar TOTS JUNTS que la temporada ja s’ha acabat i s’ha acabat molt bé per a tothom, alhora que desitgem que la festa serveixi per a conèixer-nos una mica millor i millorar els llaços d’amistat entre tots els que estimem L’ESCOLA.

Tenim la intenció de celebrar aquesta festa a les instal·lacions esportives de l’Estadi Municipal de Tortosa on farem partits de futbol i després un dinar popular per a tota la família que composem aquesta estimada  Escola. Com sempre hem fet, instal·larem una barra on podreu comprar begudes (cervesa, coca-cola, …), entrepans, café, ….

Si esteu interessats en venir i participar en la festa i el dinar, us preguem que us poseu en contacte amb el Delegat del vostre equip ja que és a ell a qui li heu de comunicar quanta gent de casa vostra vindrà al dinar i també és a ell a qui li heu de pagar el preu del dinar. La inscripció al dinar i el pagament l’heu de fer al Delegat ABANS DEL 31-05-2013.

El preu del dinar serà de 6 € per persona.

Una cordial salutació per a tothom. ANIMEU-VOS. US ESPEREM !!!!!

 

LA JUNTA DIRECTIVA

Comparteix-ho!