Ebre Escola Esportiva temporada 2020-2021

JUNTS TORNEM
Equip patufets Ebre Escola. Fent escola desde ben petits

Els Patufets

Aquests son els més petits de la casa i el futur del nostre futbol!

Pre-benjamí blanc, roig i blau

Jugadors d’edat entre 6 i 7 anys. És treballa la iniciació bàsica del futbol: control, conducció, desplaçament  de pilota i posicionament al terreny de joc. S’introdueix metodologia de treball: tècnic, tàctic i físic per tal d’aconseguir la progressió correcta. Participen a la lliga comarcal del Baix Ebre en model F7.
Prebenjami Roig Ebre Escola Esportiva. Club de Futbol a Tortosa
Prebenjami Blau Ebre Escola Esportiva. Formem equips de futbol a Tortosa.
Prebenjami Blau Ebre Escola Esportiva. Formem equips de futbol a Tortosa.

Benjamí Blanc, Roig

Jugadors entre 8 i 9 anys. Continuem els mateixos objectius que els pre-benjamins insistint durant la temporada en la col·locació al terreny de joc, la sortida de pilota des del darrera i desplegament de l’equip. També participen en a la lliga comarcal del Baix Ebre en model F7.

Benjami Blau Ebre Escola Esportiva. El millor futbol a Tortosa
Benjami Blanc Ebre Escola Esportiva. Futbol a les terres de l'Ebre

Benjami federat

Jugadors entre 8 i 9 anys. Son els jugadors  que ja treballa l’aspecte competitiu remarcant força la col·locació de l’equip, l’estratègia i el control. Participen en la lliga provincial de la Federació Catalana. 

Alevi A Ebre Escola Esportiva Tortosa
Alevi A Ebre Escola Esportiva Tortosa

Alevi A i B

Jugadors entre 10 i 12 anys. Son els jugadors de primer i segon any que ja treballa l’aspecte competitiu remarcant força la col·locació de l’equip al camp, l’estratègia i el control orientat. Participen en la lliga provincial de la Federació Catalana. Alguns jugadors ja son provats a la Selecció Catalana de futbol.

 

Alevi A Ebre Escola Esportiva Tortosa
Alevi A Ebre Escola Esportiva Tortosa

Aleví Femení

Aquest equip est format per xiquetes que tambe volen jugar a futbol, i ll’Ebrescola els hi ha volgut donar tot el seu soport. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana

Alevi C Ebre Escola Esportiva Tortosa

Infantil A

Jugadors entre 12 i 13 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Infantil B Ebre Escola Esportiva Tortosa

Cadet A i B

Jugadors entre 14 i 15 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Cadet B Ebre Escola Esportiva Tortosa
Cadet B Ebre Escola Esportiva Tortosa

Juvenil A i B

Jugadors entre 16 i 19 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.