Ebre Escola Esportiva temporada 2018-2019

JUNTS TORNEM

Els Patufets

Aquests son els més petits de la casa i el futur del nostre futbol!

Equip patufets Ebre Escola. Fent escola desde ben petits

Pre-benjamí blanc, roig i blau

Jugadors d’edat entre 6 i 7 anys. És treballa la iniciació bàsica del futbol: control, conducció, desplaçament  de pilota i posicionament al terreny de joc. S’introdueix metodologia de treball: tècnic, tàctic i físic per tal d’aconseguir la progressió correcta. Participen a la lliga comarcal del Baix Ebre en model F7.
Prebenjami Blau Ebre Escola Esportiva. Formem equips de futbol a Tortosa.
Prebenjami Roig Ebre Escola Esportiva. Club de Futbol a Tortosa
Prebenjami Blau Ebre Escola Esportiva. Formem equips de futbol a Tortosa.

Benjamí Blanc, Roig i Blau

Jugadors entre 8 i 9 anys. Continuem els mateixos objectius que els pre-benjamins insistint durant la temporada en la col·locació al terreny de joc, la sortida de pilota des del darrera i desplegament de l’equip. També participen en a la lliga comarcal del Baix Ebre en model F7.

Benjami Blau Ebre Escola Esportiva. El millor futbol a Tortosa
Benjami Blanc Ebre Escola Esportiva. Futbol a les terres de l'Ebre

Benjami federat

Jugadors entre 8 i 9 anys. Son els jugadors  que ja treballa l’aspecte competitiu remarcant força la col·locació de l’equip, l’estratègia i el control. Participen en la lliga provincial de la Federació Catalana. 

Alevi A Ebre Escola Esportiva Tortosa

Aleví A

Jugadors entre 11 i 12 anys. Son els jugadors de segon any que ja treballa l’aspecte competitiu remarcant força la col·locació de l’equip al camp, l’estratègia i el control orientat. Participen en la lliga provincial de la Federació Catalana. Alguns jugadors ja son provats a la Selecció Catalana de futbol.

Alevi A Ebre Escola Esportiva Tortosa

Aleví B i C

Jugadors entre 10 i 11 anys. Aquest grup pertany als jugadors de primer any i en aquesta fase s’aprofundeixen els principis bàsics del futbol en més intensitat i ja és treballa el posicionament al terreny de joc treballant totes les zones. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana

Alevi B Ebre Escola Esportiva Tortosa
Alevi C Ebre Escola Esportiva Tortosa

Infantil A i B

Jugadors entre 12 i 13 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Infantil A Ebre Escola Esportiva Tortosa
Infantil B Ebre Escola Esportiva Tortosa

Cadet A i B

Jugadors entre 14 i 15 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Cadet A Ebre Escola Esportiva Tortosa
Cadet B Ebre Escola Esportiva Tortosa

Juvenil A 

Jugadors entre 16 i 19 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana. 

Juvenil A 

Jugadors entre 16 i 19 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana. 

1er Equip

Els jugadors amateurs de l’Ebre Escola Esportiva. Tots aquests jugadors al llarg de la seva vida han format part del club i l’objectiu és donar sortida i continuïtat als jugadors que acaben del futbol base. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana. 

Primer Equip Ebre Escola Esportiva Tortosa