Ebre Escola Esportiva temporada 2017-2018

TOTS ELS EQUIPS SEGUEIXEN LA MATEIXA METODOLOGIA I FORMA DE TREBALL MARCADA PER LA DIRECCIÓ TÈCNICA.

Ebre Escola Esportiva temporada 2017-2018

TOTS ELS EQUIPS SEGUEIXEN LA MATEIXA METODOLOGIA I FORMA DE TREBALL MARCADA PER LA DIRECCIÓ TÈCNICA.

Els Patufets

Aquests son els més petits de la casa i el futur del nostre futbol!

Pre-benjamí blau i roig

Jugadors d’edat entre 7 i 8 anys. És treballa la iniciació bàsica del futbol: control, conducció, desplaçament  de pilota i posicionament al terreny de joc. S’introdueix metodologia de treball: tècnic, tàctic i físic per tal d’aconseguir la progressió correcta. Participen a la lliga comarcal del Baix Ebre en model F7.

Benjamí Blanc, Roig i Blau

Jugadors entre 9 i 10 anys. Continuem els mateixos objectius que els pre-benjamins insistint durant la temporada en la col·locació al terreny de joc, la sortida de pilota des del darrera i desplegament de l’equip. També participen en a la lliga comarcal del Baix Ebre en model F7.

Aleví B

Jugadors entre 11 i 12 anys. Aquest grup pertany als jugadors de primer any i en aquesta fase s’aprofundeixen els principis bàsics del futbol en més intensitat i ja és treballa el posicionament al terreny de joc treballant totes les zones. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Aleví A i C

Jugadors entre 11 i 12 anys. Son els jugadors de segon any que ja treballa l’aspecte competitiu remarcant força la col·locació de l’equip al camp, l’estratègia i el control orientat. Participen en la lliga provincial de la Federació Catalana. Alguns jugadors ja son provats a la Selecció Catalana de futbol.

Infantil A i B

Jugadors entre 13 i 14 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Cadet A i B

Jugadors entre 13 i 16 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Juvenil A i B

Jugadors entre 17 i 19 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

1er Equip

Els jugadors amateurs de l’Ebre Escola Esportiva. Tots aquests jugadors al llarg de la seva vida han format part del club i l’objectiu és donar sortida i continuïtat als jugadors que acaben del futbol base. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.