Ebre Escola Esportiva temporada 2017-2018

TOTS ELS EQUIPS SEGUEIXEN LA MATEIXA METODOLOGIA I FORMA DE TREBALL MARCADA PER LA DIRECCIÓ TÈCNICA.
 

Els Patufets

Aquests son els més petits de la casa i el futur del nostre futbol!

Equip patufets Ebre Escola. Fent escola desde ben petits

Pre-benjamí blau i roig

Jugadors d’edat entre 6 i 7 anys. És treballa la iniciació bàsica del futbol: control, conducció, desplaçament  de pilota i posicionament al terreny de joc. S’introdueix metodologia de treball: tècnic, tàctic i físic per tal d’aconseguir la progressió correcta. Participen a la lliga comarcal del Baix Ebre en model F7.

Prebenjami Blau Ebre Escola Esportiva. Formem equips de futbol a Tortosa.
Prebenjami Roig Ebre Escola Esportiva. Club de Futbol a Tortosa

Benjamí Blanc, Roig i Blau

Jugadors entre 8 i 9 anys. Continuem els mateixos objectius que els pre-benjamins insistint durant la temporada en la col·locació al terreny de joc, la sortida de pilota des del darrera i desplegament de l’equip. També participen en a la lliga comarcal del Baix Ebre en model F7.

Benjami Blanc Ebre Escola Esportiva. Futbol a les terres de l'Ebre
Benjami Blau Ebre Escola Esportiva. El millor futbol a Tortosa
Benjami Roig Ebre Escola Esportiva. Juguem a l'estadi municipal Josep Otero de Tortosa

Aleví A

Jugadors entre 11 i 12 anys. Son els jugadors de segon any que ja treballa l’aspecte competitiu remarcant força la col·locació de l’equip al camp, l’estratègia i el control orientat. Participen en la lliga provincial de la Federació Catalana. Alguns jugadors ja son provats a la Selecció Catalana de futbol.

Alevi A Ebre Escola Esportiva Tortosa

Aleví B i C

Jugadors entre 10 i 11 anys. Aquest grup pertany als jugadors de primer any i en aquesta fase s’aprofundeixen els principis bàsics del futbol en més intensitat i ja és treballa el posicionament al terreny de joc treballant totes les zones. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana

Alevi B Ebre Escola Esportiva Tortosa
Alevi C Ebre Escola Esportiva Tortosa

Infantil A i B

Jugadors entre 12 i 13 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Infantil A Ebre Escola Esportiva Tortosa
Infantil B Ebre Escola Esportiva Tortosa

Cadet A i B

Jugadors entre 14 i 15 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Cadet A Ebre Escola Esportiva Tortosa
Cadet B Ebre Escola Esportiva Tortosa

Juvenil A i B

Jugadors entre 16 i 19 anys. Aquests jugadors ja treballen tots els principis del futbol: Ofensius, defensius i estratègia  d’equip, a més de totes les qualitats físiques d’un jugador. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana. Actualment el nostre Juvenil A, esta jugant en la categoria de PREFERENT.

Juvenil A Ebre Escola Esportiva Tortosa
Juvenil B Ebre Escola Esportiva Tortosa

1er Equip

Els jugadors amateurs de l’Ebre Escola Esportiva. Tots aquests jugadors al llarg de la seva vida han format part del club i l’objectiu és donar sortida i continuïtat als jugadors que acaben del futbol base. Participen en la lliga comarcal de la Federació Catalana.

Primer Equip Ebre Escola Esportiva Tortosa