EL TORTOSA-EBRE FEMENÍ I L’EBRE ESCOLA ESPORTIVA SIGNEN UN ACORD.

 

Aquest mes de juliol el Tortosa-Ebre Femení i l’Ebre Escola Esportiva  han arribat a un acord per a ser clubs afiliats la pròxima temporada.

Des de l’Ebre Escola Esportiva volem anunciar que després d’un treball conjunt, silenciós i de respecte mutu, s’ha aconseguit arribar a un acord amb el CF Tortosa-Ebre Femení per a signar un conveni d’afiliació amb el qual es pretén beneficiar a les joves jugadores que vulguin practicar el futbol.

Aquest objectiu va començar fa dos anys quan es va marcar com a fita poder crear una línia de treball específica dins l’àmbit femení. Tot i les dificultats per la peculiaritat del nostre territori, aquesta passada temporada vàrem poder crear un equip exclusivament de jugadores que va competir a la categoria d’aleví. Tot i així, tot i ser un gran pas, s’entenia que calia implementar els esforços per a donar a totes les jugadores un treball de qualitat, i aquest, no podia ser aliè al club referent a les nostres terres dins l’àmbit femení, el CF Tortosa-Ebre Femení.

Amb el conveni signat, l’Ebre Escola Esportiva pot garantir un nou projecte formatiu amb la idea de crear equips de futbol base femenins amb l’objectiu que les jugadores puguin formar part del CF Tortosa-Ebre, que centrarà una bona part dels seus esforços en el futbol femení sènior. L’acord vincula les dos entitats tortosines mantenint sempre la seua identitat tant amb el nom i gestió.

 

 

Jordi Garcia, president de l’Ebre Escola, destaca que “la idea de l’acord és que entre les dos entitats ens puguem complementar i que l’afiliació sigui una suma que acabi multiplicant, ja que s’uneixen dues entitats perfectament complementàries amb l’objectiu de la consolidació del futbol femení, el Tortosa-Ebre Femení com a referent a les Terres de l’Ebre i l’Ebre Escola Esportiva amb un projecte esportiu que aglutina més de 280 jugadors/es dins d’una mateixa metodologia de treball liderada per una comissió esportiva de contrastada professionalitat en la formació futbolística”.

És per tot això que esperem que aquest sigui l’impuls necessari per a aconseguir una base forta en quantitat i qualitat per a que de totes el futbol femení a les Terres de l’Ebre tingui una salut de ferro i segueixi ampliant el camí que ha obert i mantingut tan de temps i de forma solitària el CF Tortosa- Ebre Femení.

 

 

Comparteix-ho!