Com tots els anys per aquestes dates es posa a terme una recollida d’aliments, i diverses organitzacions juntament amb els voluntaris es dediquen a realitzar aquestes tasques per a les persones més necessitades, que cada any en son més.

Aquesta és la segona recollida d’aliments que es fa a l’any. Com a activitat més destacada s’organitza el Gran Recapte d’Aliments, que es du a terme a l’època del Nadal a tota Catalunya. Però, a banda, a les Terres de l’Ebre, s’organitza aquesta segona recollida, ja que és on hi ha les rendes més baixes de tota Catalunya i aquestes famílies només se’n sortiran quan aconseguim integrar-les plenament a la societat

Un any més a l’Ebre Escola també ha volgut posar el seu petit gra d’arena i hem col.laborat en la sol.lidaritat, i aquesta vegada també hem ajudat en la recollida d’aliments.

Aquest any hem tingut un exit rotun, la gent cada cop veu com hi han persones molt necessitades i la petita col.laboració de tots nosaltres, al final resulta ser una gran ajuda per a aquestes.

Desde l’Ebrescola volem agrair a cadascun dels voluntaris que dediquen dos hores a aquesta causa tan noble

Aquest any on hem estat ubicats realitzant aquesta tasca ha sigut el LIDL de ferreries.

Desde l’Ebre Escola agraïm a tots els que heu colaborat en l’entrega d’aliments.

Comparteix-ho!