Aquests passat ca de setmana el nostre 1er equip amateur ha aconseguit l’ascens a 2a Divisió Catalana després de la combinació de resultats favorables als nostres interessos.

Des de l’entitat volem felicitar al cos tècnic, liderat per Pepe Balart, així com al conjunt de jugadors que han fet possible aquest fet.

Volem destacar que aquest ascens s’ha provocat dos temporades, molt atípiques, després d’haver assolit la categoria de 3a Divisió Catalana, fet que demostra que al darrere de tot això hi ha una gran feina de la part tècnica i de la junta directiva amb un model futbolístic basat amb la creença del potencial dels joves jugadors del territori i que es vol seguir impulsant aquesta propera temporada a la nova categoria.

De la mateixa manera, volem agrair a tota la família de l’Ebre Escola Esportiva que ha estat sempre al costat de l’equip durant tota la temporada, així com a les entitats públiques com l’Ajuntament de Tortosa, el Consell Comarcal del Baix Ebre, la Diputació de Tarragona i la Federació Catalana de Futbol pel seu suport.

Finalment, però no menys important volem agrair l’esforç que any rere any fan tots i cadascun dels nostres patrocinadors, ja que sense ells tot això no seria possible.

Esperem en breu, i si la situació epidemiològica ho permet, poder organitzar algun tipus d’acte on l’afició i l’equip puguin celebrar de manera conjunta l’ascens, així com oferir l’ascens a la ciutat a través d’una trobada a la Casa Consistorial amb el conjunt de representants amb l’alcaldessa al capdavant.

Moltes gràcies a tothom, ens veiem la pròxima temporada a 2a Divisió Catalana, visca l’Ebre Escola Esportiva!!!!

Comparteix-ho!