Avui 6 de juny de 2021, tot i la difícil situació amb la que ens trobem, l’ Ebre Escola Esportiva ha celebrat el seu 25é aniversari dins de la jornada que englobava el partit del primer equip i d’un dels seus juvenils en la lluita per l’ascens a categoria preferent.

Dins d’aquesta jornada de celebració, l’entitat ha pogut sentir-se acompanyada per membres de la corporació municipal, amb la presència de la seua màxima representació, comptant amb l’alcaldessa de la ciutat, fent costat a la nostra entitat, així com membres de la FCF.

L’acte ha comptat amb la presència de tots els membres fundadors de l’entitat, així com la majoria de membres de totes les juntes directives de l’entitat durant aquests 25 anys.

Després de realitzar l’entrega d’un record d’aquests 25 anys de l’Ebre Escola Esportiva, les autoritats presents, conjuntament amb tots els presidents de l’entitat durant aquest període, han realitzat una petita intervenció per a ficar en valor els punts forts de l’entitat durant aquests 25 anys.

Comparteix-ho!