1er EQUIP

Per primer cop a la història, el nostre equip Amateur disputa la categoria de Tercera Catalana després de l’ascens de la temporada anterior. Aquest canvi de categoria ha suposat noves incorporacions a l’equip per tal de ser competitius en una divisió on 18 equips de les nostres terres fan tot el possible cada any per lluitar pels seus objectius amb un gran nivell futbolístic.

Tot i això, una gran part del bloc que va aconseguir pujar de categoria segueix a l’equip i s’ha procurat que les noves altes siguin jugadors formats al nostre futbol base. Tant és així, que només hi ha tres jugadors que no havien estat mai vinculats al club. Queda demostrat, per tant, que les categories inferiors del club, a banda de formar amb valors els jugadors, tenen desenvolupada una vessant competitiva que els permet jugar entre els grans futbolistes de les nostres terres.

L’objectiu principal d’aquesta primera temporada dels homes de Xavi Subirats és consolidar-se a la categoria i crear una base sòlida per poder anar augmentant el nivell d’exigència en les següents temporades. El club fa un gran esforç per poder tenir aquest equip, però, aquest està considerat com un mirall per a molts petits futbolistes que encara estan en etapes de formació fomentant la sana competitivitat sempre des del respecte i la formació amb valors.

”ANIM I A PER TOTES NOIS”

Amb el patrocini de