1er EQUIP

Aquest any continuem a la 2ª Catalana, amb Pepe Balart acompanyat de Jordi Llovet a la banqueta. Una categoria que vam salvar amb nota la passada temporada i en la que aquesta, esperem consolidar a la part de dalt de la classificació. Aquesta temporada serem més competitius en una categoria on som en total 20 equips, dividits en 2 subgrups de 10. En la primera fase som 10 de Terres de l’Ebre i en la segona volta ens enfrontem al subgrup de Tarragona i on farem tot el possible per lluitar, com hem dit, per estar a la part alta.
Gran part del bloc de la passada temporada segueix a l’equip i s’ha procurat que les noves altes siguen jugadors formats al nostre futbol base. Queda demostrat, que les categories inferiors del club, a banda de formar amb valors els jugadors, tenen desenvolupada una vessant competitiva que els permet jugar entre els grans futbolistes de les nostres terres.
El club fa un gran esforç per poder tenir aquest equip, però, aquest és considerat com un mirall per a molts petits futbolistes que encara estan en etapes de formació fomentant la sana competitivitat sempre des del respecte i la formació amb valors
.

”ANIM I A PER TOTES NOIS”

Amb el patrocini de