Missatge 2012

Juny 2012

Al maig de 1996, es va fundar Ebre Escola Esportiva, fruit de la iniciativa d’un nombrós grup de persones, donant resposta a unes necessitats per potenciar i desenvolupar el futbol base al territori.

Els socis fundadors, van designar al Sr. Juanjo Rovira Berengué com a primer president de l’entitat, el qual havia encapçalat aquesta iniciativa des del primer moment, essent el veritable impulsor.

De llavors ençà, presidents com Manolo Gamundi Vilà i Ramón Marqués Castellano, ho van donar tot per tirar endavant un bonic projecte esportiu.

Tots ells van tenir al seu costat persones que, desinteressadament, van fer possible la consolidació de l’Ebre Escola Esportiva.

Aquest llegat, el va recollir el president que us escriu aquestes línies al juliol de 2007, amb uns companys de junta amb molta empenta. I que a la reelecció de 2011 es va presentar acompanyat de noves incorporacions amb més força encara.

Fruit d’aquesta il·lusió, hem instal·lat una filosofia d’escola que busca per damunt de tot, el formar persones, potenciar valors, estimular el companyerisme i el respecte; però sense renunciar en absolut a la sana competitivitat, marcant objectius i exigint compromís.

El nostre ventall de categories comença en els Patufets i, de moment, arriba fins els Juvenils.

Aquests darrers anys hem sanejat econòmicament la nostra entitat amb diverses iniciatives.  Algunes, com la participació a la Festa del Renaixement mitjançant la “Taverna dels Pelegrins”, que molts de vosaltres coneixeu, en son un exemple.

Això ha permès que les quotes dels nostres jugadors no tant sols no s’hagin apujat aquests darrers anys, sinó que a la temporada 2011-2012 s’hagin abaixat, i també que puguin gaudir d’una completa equipació a preu de cost.

Però el més important es que hem aconseguit aglutinar un excepcional còs tècnic, ben preparat, compromès, cohesionat, en constant formació i, sobretot, alineat amb la filosofia de l’Escola.

 

En tot això, ara fem un pas important endavant. Apostem per les noves tecnologies de la informació i avui tinc la satisfacció de presentar-vos l’últim projecte de l’Ebre Escola Esportiva: la nostra web.

El nostre objectiu es que sigui un eina on puguem donar-nos a conèixer a l’exterior per un costat, i una finestra on pugueu tindre la màxima informació de qui som, com estem constituïts, dels nostres equips, fotografies, vídeos, enllaços per saber resultats i classificacions. Comunicacions per inici de temporada, convocatòries per actes representatius, etc.

Com tot, no hi ha mai res definitiu. Avui comencem, però de ben segur anirem afegint espais i millorant de mica en mica.

Setze anys desprès de la seva fundació, aquesta Junta amb el seu President, aporten un element més per consolidar i assentar aquesta Escola de Futbol, la nostra estimada Ebre Escola Esportiva, amb la voluntat de convertir-la en un referent al nostre territori

Gràcies a tots per haver fet possible arribar fins aquí. Junts, ens queda un llarg camí a recórrer.

 

Josep Garcia Caudet
President Ebre Escola Esportiva